Conditii de utilizare si confidentialitatea datelor


Vizitarea site-ului www.fansports.ro sau comandarea produselor vizualizate pe acesta implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.
Pentru folosirea optima a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a conditiilor de utilizare detaliate mai jos:

Proprietatea site-ului


    Site-ul www.fansports.ro este proprietatea Societatii Comerciale FanSport SRL.
    Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor conditii de utilizare, precum si orice modificari site-ului www.fansports.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Conditii de utilizare, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
     SC FanSport SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.fansports.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Furnizarea si protectia datelor cu caracter personal


Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe FanSport sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. FanSport nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

SC FanSport SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. _______.

SC FanSport SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi online.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC FanSport SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai, pentru scopurile specificate mai jos, datele personale furnizate de vizitatorii site-ului si clientii FanSport.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

• dreptul la informare (art. 12)
• dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13)
• dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art. 14)
• dreptul de opozitie (art. 15)
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17)
• dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Comunicarea electronica


Prin accesarea site-ului www.fansports.ro, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei FanSport, clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si societate) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la FanSport in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

Lista tehnicilor de comunicare la distanta, conform Anexei din Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

    imprimat neadresat;
    imprimat adresat;
    scrisoare tipizata;
    publicitate tiparita cu bon de comanda;
    catalog;
    telefon cu interventie umana;
    telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
    radio;
    videofon (telefon cu imagine);
    videotext (microordinator, ecran TV cu tastatura sau ecran tactil);
    posta electronica (e-mail);
    telecopiator (fax);
    televiziune (teleshopping).

Drepturile de autor (Copyright)


Important! Intregul continut al site-ului www.fansports.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC FanSport SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris, a oricaror elemente de pe site-ul www.fansports.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail reclamatii@fansports.ro

Accesarea site-ului


SC FanSport SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor


Accesarea site-ului www.fansports.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de FanSport SRL
Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile organizate de FanSport sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de FanSport prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS etc.).

Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor primite de la clienti, prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (e.g. furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

Pe site-ul www.fansports.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.

SC FanSport SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre FanSport numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda, vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii.

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

FanSport SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de FanSport nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

De asemenea, FanSport SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul www.fansports.ro.

FanSport certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii

 Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):


- dreptul de a cere FanSport sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit
- dreptul de a cere FanSport sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001
- dreptul de a cere FanSport sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale
- dreptul de a cere FanSport sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail sau prin posta.
FanSport foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul sau.

FanSport SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite respectand drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii.

Alte informatii


Cei care viziteaza site-ul www.fansports.ro pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

In cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii FanSport SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Responsabilitati privind produsele


SC FanSport SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

FanSport SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC FanSport SRL nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate; produsele se pot returna fara a invoca un motiv anume, pentru mai multe detalii vizitati sectiunea "Returnarea produselor".

De asemenea, FanSport SRL nu raspunde pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Calitatea produselor comercializate prin intermediul site-ului www.fansports.ro revine exclusiv producatorilor sau, dupa caz, a importatorilor. FanSport SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta FanSport SRL in maximum 14 zile de la receptionarea produselor.

In cazul in care preturile sau alte detalii despre produsele comercializate sunt afisate gresit din cauza unor erori tehnice de procesare a informatiilor, FanSport isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile pentru produsul(e) respectiv(e) si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita prin orice mijloc de comunicare.

Limitari ale responsabilitatii


Site-ul www.fansports.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat timp cat sunt disponibile.
Societatea FanSport SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

SC FanSport SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzand, fara limitari, pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest site sau in orice website legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

Litigii


Prin vizualizarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.fansports.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si FanSport SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre FanSport SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Pentru solutionarea online a litigiilor, va rugam accesati urmatorul link:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO


Declinarea responsabilitatilor

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod - in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului etc. FanSport nu este raspunzator pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului in sine.

Singura obligatie a FanSport SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor comandate, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Produsele comandate pot fi returnate in termen de 30 zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceleasi conditii in care au fost livrate, respectand conditiile de returnare impuse de FanSport. In caz contrar, FanSport SRL isi rezerva dreptul de refuza returnarea.

In cazul acceptarii returului, FanSport SRL se obliga sa returneze contravaloarea produselor returnate in termen de 14 zile calendaristice, din momentul in care clientul trimite cererea de retragere din contractul de vanzare incheiat la distanta, conform O.U. 34/2014, orice alt produs dorit la schimb sau isi poate pastra bani in contul de utilizator pentru a-i putea folosi la o viitoare comanda. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client sau comerciant.

FanSport SRL are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate de FanSport SRL, dar nu si alte despagubiri.

Singura obligatie a FanSport SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate, este valoarea sumelor incasate de la respectivul client.

FanSport SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site si nu poate fi trasa la raspundere in niciun fel, iar obligatiile sale in acest ca sunt: de a inapoia banii clientului dupa returnarea produsului defect, inlocuirea acestuia cu un altul care sa corespunda cu descrierea realizata pe site sau posibilitatea de a pastra contravaloare produsului in contul sau de utiliator si folosirea acestora la o viitoare comanda.

SC FanSport SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/informatii legate de produse, directe sau indirecte. In cazul in care preturile sau alte informatii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, FanSport SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul, in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Denuntarea unilaterala


Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul de vanzare incheiat la distanta, conform O.U. 34/2014, ce rezulta din comanda, in cel mult 14 zile calendaristice, de la data intrarii in posesia fizica a produselor de catre cumparatori, in conformitate cu O.U. 34/2014.

FanSport S.R.L. se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 14 zile calendaristice, conform O.U. 34/2014.

Politica preturilor si transportul produselor


Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate, costul transportului si a extrabeneficiilor (e.g. extrareturnare si/sau returnare), daca acestea sunt selectate de client.

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. FanSport isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand considera necesar.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece, intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul se poate modifica. Daca un produs comandat nu mai este pe stoc, FanSport se obliga sa anunte clientul care a facut comanda cu privire la indisponibilitatea produsului, in cel mai scurt timp posibil.

FanSport SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre FanSport SRL.

Termeni de livrare


Comenzile sunt trimise prin firma de curierat rapid specializat si ajung la client in aproximativ 24-48 de ore de la expediere. In conditii speciale sau in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Modalitati de plata


Plata se poate face prin oricare dintre modalitate de plata puse la dispozitie de FanSport si acceptate de clienti.

Promotii si concursuri


FanSport SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si cea a incheierii promotiilor si concursurilor vor fi specificate in regulamentul desfasurarii acestora. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu.

Taxe suplimentare


Valoarea totala a comenzii platite de client este formata din pretul produsului, costul transportului si a extrabeneficiilor (e.g. extrareturnare si/sau returnare), doar daca acestea sunt selectate de client.
Societatea nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
Pentru orice taxa perceputa in plus, va puteti adresa imediat FanSport.

Frauda


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.fansports.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.fansports.ro si va determina inceperea automata a cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Dispozitii finale


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si finalizarea acesteia, clientul accepta, fara obiectiuni, termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre client si FanSport.
Fiind de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, clientul isi asuma, in totalitate, drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor din magazinul virtual www.fansports.ro.